geka

Lasmachines en lasmaterialen

U kent de naam GEKA waarschijnlijk nog niet. GEKA is een Turkse fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring, die staat voor topkwaliteit, service en scherpe prijzen. Wereldwijd hebben zij een gigantisch marktaandeel in de lasindustrie. Voor al uw lasmateriaal en machines kunt u vanaf heden bij ons terecht voor spectaculaire prijzen! Voor een compleet overzicht van de producten die wij namens GEKA voeren klikt u hier.  

Over Gedik Welding...

 


Gedik welding is opgericht in 1963 en produceert rond de 90.000 ton per jaar aan beklede electrodes, lasdraad, gevulde  lasdraad, lasmachines en generatoren. De wijde range van producten bestaat onder andere uit las consumables van het merk GEKA en lasmachines van het merk GeKaMac. Deze producten worden geproduceerd onder trademark in de 75000m2 grote fabrieken dicht bij Istanbul, Turkijke. Door de 24/7 productie is snelle levering nooit een probleem, en door de efficientie binnen het productie proces kan een relatief lage prijs gehandhaafd kan worden. Ook hebben ze door jarenlange kennis en ervaring de mogelijkheid om speciale producten op aanvraag te produceren en altijd de beste pasklare oplossing voor de klant te bieden. Gedik R&D houdt zich bezig met het constant verbeteren en ontwikkelen van producten en service, zodat ze alle sectoren kunnen bedienen en een hoogstaande kwaliteit producten kunnen blijven aanbieden. 

Gedik is een klant gericht bedrijf en zal altijd de extra mile gaan om een klant te helpen of te bedienen in de producten en advies, en wij natuurlijk ook! Alle materialen zijn getest in specifiek aangewezen labaratoria, en ondergaan een zware kwaliteitscontrole. De processen worden nauw in de gaten gehouden vanaf begin tot eind, gebaseerd op ISO 9001-2008 kwaliteit-systeem. Ze bezitten internationale certificaten en approval documenten voor alle producten, die elk jaar volgens de standaarden worden hernieuwd.

Wij delen deze passie voor technologie, lasmaterialen en uitmuntende kwaliteit. Wij willen dat GEKA ook binnen Nederland de naamsbekendheid krijgt die hij verdient.


Wij adviseren u graag over onze producten. U kunt voor informatie, samples en demonstraties altijd bij ons terecht!

Maak een afspraak

Klik hier voor een brochure

Flux-Cored-Welding-Wires-230x290Repair-Maintenance-Products-230x290Geka brochure