Wat kan Rijdam Trading voor u betekenen?

Met onze jarenlange ervaring zijn wij expert in het verbeteren van de stand tijden van uw machines en installaties. Wij luisteren naar uw wensen en vinden samen met u de oplossing voor uw slijtage probleem. Wij voeren graag deze werkzaamheden uit in onze werkplaats in Nieuwerkerk aan den IJssel. Om u verder van dienst te kunnen zijn, en met het oogpunt op uw efficiëntie leveren wij ook de slijtvaste materialen voor uw eigen gebruik, als dit u beter uitkomt. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan las-materialen en las-toevoegmiddelen, las-machines en benodigdheden, gereedschappen en perslucht installaties en gereedschappen, A-kwaliteit materiaal voor competitieve prijzen. Zo willen wij met u proberen uw efficiëntie en sustainability te verbeteren! Wij nodigen u graag uit om eens onder het genot van een kop koffie deze mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes!

Koffie

Technogenia

Technogenia is een innoverend producent van slijtvast materiaal.
De lasdraden Technodur en Technosphere zijn in vele sectoren van industrie bekende namen, en de toepasbaarheid is dan ook groot.

 • Cement- en Betonindustrie
 • Ventilatorenbladen in de Staalproductie
 • Baggerinstallaties
 • Stabilisatoren en Boorkoppen
 • Keramische Industrie
 • Recycling en Milieu
 • Gieterij Zandmengers
 • Oliepersschroeven
 • Diervoedingsindustrie
 • Papier en Textiel
 • Erts- en Mijnbouw

 

Technogenia Lasercladding

Naast de productie van extreem slijtvaste legeringen heeft Technogenia zich ook gespecialiseerd in het oplassen van deze materialen, met behulp van lasercladding. Door deze toepassing is het mogelijk om een extreem gelijkmatige, extreem slijtvaste laag aan te brengen, die voldoet aan nauwe toleranties. Informeer naar alle toepassingen en mogelijkheden, of kom langs om dit te bespreken onder het genot van een kop koffie. We staan u graag te woord! Meer informatie? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

ARO

Rijdam is distributeur van ARO, producent van industriële weerstand-lasmachines. Wij verzorgen volledige leveringen, installatie en onderhoud van weerstand-lasinstallaties.
Wij onderscheiden hierin; puntlasmachines, puntlastangen, rolnaadlasmachines, projectielasmachines, stuiklasmachines, frictielasmachines.
Naast de zwaardere industriële machines heeft ARO een lijn ontwikkeld ten behoeve van auto schade reparatie.

Geka

Wij zijn sinds kort exclusief importeur van lasmaterialen, machines, gietwerk en lasgereedschappen van het merk Gedik. Dit bedrijf staat al 55 jaar voor A-kwaliteit producten en met een productie capaciteit van 90.000 ton per jaar en is een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van lasmaterialen. Wij werken samen met Gedik om hun naam ook in Nederland op de kaart te zetten. Wij bieden een enorm scala aan lasproducten, compleet gecertificeerd en gefabriceerd volgens Europese normen, tegen concurrerende prijzen. Meer informatie? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Atlas Copco

Wij zijn een verkooppunt voor de fantastische kwaliteit persluchtgereedschappen en compressoren die Atlas Copco te bieden heeft. Atlas Copco tools bestaat uit een zogenoemde PRO-line en voor zwaarder gebruik de Industrial-line. De toepassingen van deze producten zijn oneindig en zijn een excellente keuze voor productie en onderhoud operaties in de energie industrie, olie en gas industrie, gieterijen en metaalbewerking industrie, scheepsbouw industrie en mijnbouw industrie. Voor al uw vragen, benodigdheden en toebehoren kunt u bij ons terecht! Meer informatie? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Kobalt, Nikkel en Wolfram legeringen

Rijdam vertegenwoordigt een aantal producenten van Kobalt-, Nikkel- en Nikkel-Tungsten legeringen. U kunt voor alle gedaantes van deze legeringen bij ons terecht. Wij leveren de materialen als blanke staven, elektroden of draad in een groot assortiment in legeringen, diameters en lengtes. Ook hebben wij deze producten als poeder voor verschillende las- en spuit processen zoals PTA, Spray & Fuse, HVOF, Powder Welding, en Laser. Meer informatie? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Harris

Met onze laswerkplaats weten wij maar al te goed; het verbruik van Argon en Argon menggassen vorm een aanzienlijke kostenpost bij het lassen! De keuze van het juiste reduceertoestel en de juiste branders en lasmateriaal is essentieel. Wij kunnen u, met jarenlange ervaring, adviseren in de juiste keuze voor uw autogeen las en snijbranders van top-merk Harris. Ook staan wij voor vragen en reparaties tot uw dienst! Meer informatie? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Gedore/Carolus

GEDORE maakt sinds 1919 kwalitatief en technisch perfect gereedschap dat tegelijkertijd ook duurzaam en veilig is. Het merk levert een uitgebreid gamma van 18.000 kwaliteitsmaterialen. Deze worden dagelijks gebruikt door professionals uit de sector van de bouw, industrie, auto-industrie, luchtvaart en hernieuwbare energie. Door de grootte van het productportfolio kan GEDORE bovendien voor bijna alle toepassingen het juiste gereedschap leveren. Gedore stelt hoge eisen bij de keuze van zijn dealers. De goede relatie die Rijdam Handelmaatschappij BV met Gedore heeft garandeert een snelle levering en een adequate service bij specifieke vragen, problemen of bij eventuele reparaties. Weet u precies wat u wilt en wilt u snel bestellen tegen aantrekkelijke prijzen? Maak gebruik van onze webshop! Meer informatie? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!