De producent…

Wij zijn leverancier van Welding Alloys producten. Het geheim achter het succes van de producten van welding alloys komt van meer dan 50 jaar toewijding aan onderzoek en ontwikkeling van gespicaliseerde producten en oplossingen.

Als het aankomt op geavanceerde lasconsumables, geautomatiseerde systemen voor het gevecht tegen slijtage, of op maat gemaakte slijtage oplossingen bent u bij Rijdam aan het juiste adres. Wij bieden de service van welding alloys, en meer! Dit door onze jarenlange ervaring, terug koppeling van onze klanten, onze eigen werkplaats, gedreven werknemers en innovatie.

Consumables

Voor meer dan 50 jaar heeft welding alloys zich gefocussed op het constant verbeteren en de lat hoger leggen in de productie van een grote range van flux gevulde en metaal gevulde lasdraden voor de toepassingen:

  • Herbouwen
  • Hardfacing
  • Cladden
  • Verbinden

We bieden draden voor laag, medium en hoge legeringen hardfacing, voor de productie van mild en roestvast staal, gevulde nikkel en kobalt draden, allemaal in diameters van 0.9 tot 4.0 mm. Hierbij gebruikt Welding Alloys een eigen productieproces, wat de producten top of the notch maakt. Naast de gevulde draaden hebben wij ook aluminium draden en gevulde las elektroden.

 

Machines

Welding Alloys heeft al sinds de jaren zeventig de beste geautomatiseerde lasmachines. De range van machines heeft de mooiste technologieën en zorgt dat er hoge kwaliteit en reproductie mogelijk zijn met hardfacing, cladding en herbouwen.

Omdat ze altijd op zoek zijn naar verbetering hebben zij compleet programmeerbare, state of the art machines, die iedereen in de markt kent om:
Accuraatheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid, perfect prestaties en vanzelfsprekendheid van besturing voor de operator.
Ook is er flexibiliteit in de mogelijkheid van aparte opties; elke machine wordt klantspecifiek gemaakt, het zij stationair, het zij draagbaar.

Integra

De afdeling Integra™ specialiseert zich in las-service, waarbij eigen machines in het hardfacing productie proces worden gebruikt.

Rijdam helpt u in samenwerking met Welding Alloys aan de beste "pre-fab" producten zoals bijvoorbeeld wearplates.
Het beste advies kunnen wij geven door analyse van de onderdelen en de condities waarin ze gebruikt worden.
Nadat wij dit hebben bekeken gaat er een enginering team voor u aan de slag om het juiste product te ontwerpen.
Wij leveren u daarna een speciaal voor uw toepassing, duurzaam, hardfaced component.
Door de volgeautomatiseerde productie die de machines van welding alloys toestaan, kunnen er grote oplages relatief goedkoop geproduceerd worden!
Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan!

Brochure Integra

Show me wearplates!