In deze subsectie vindt u onze algemene product brochures, 
onder het kopje “ons werkveld” vindt u brochures passend bij de branche waar u op zoekt.

Rijdam hardfacing is gespecialiseerd in het aanbrengen van slijtvaste lagen op slijtage gevoelige onderdelen. Wij bieden u de oplossing voor uw slijtage probleem! 

In de Rijdam laswerkplaats te Nieuwerkerk aan den IJssel worden slijtvaste lagen opgebracht door middel van verschillende processen. Deze processen zijn toegelicht in de Rijdam Werkplaats Brochure. De producten die wij graag gebruiken voor het verlengen van standtijden zijn veelal van Welding Alloys en Technogenia. Over de producten van Technogenia vindt u alles terug in de Rijdam Technogenia Brochure. Het assortiment van Welding Alloys gaat iets verder, vandaar dat er meerdere specifiekere Welding Alloys Brochures zijn.  


Een overzicht van onze slijtvaste materialen vindt u in de Rijdam Slijtvaste materialen folder, en specifiekere informatie over Stelliet in de Rijdam Stelliet brochure. 

In de Rijdam Technogia Brochure vindt u alles over de extreem slijtvaste  producten van Technogenia 

Rijdam – Welding Alloys Applications 

 

 


Neem contact op

Met het brede assortiment dat wij voeren en de brede kennis die wij in huis hebben met betrekking tot hardfacing, standtijd verbeteringen en het oplossen van slijtage problemen, is het bijna onmogelijk om alle informatie te delen. Zoekt u iets specifieks, dan hebben wij daar hoogst waarschijnlijk meer informatie over. Twijfel dan ook niet en neem contact op, wij staan u graag te woord!